Agost serà més calorós i sec que altres anys

Les temperatures estan començant a pujar aquest cap de setmana a gran part d'Espanya

Platja de Blanes (arxiu de l'Ajuntament)
Platja de Blanes (arxiu de l'Ajuntament).

Després d’uns dies de descens de les temperatures i un juliol marcat per una de les onades de calor més intenses, agost serà més calorós i sec del normal. Les temperatures tornaran a pujar i seran superiors als 40 graus en l’oest i el sud de la península.

Hi haurà tempestes localment fortes en punts de la meitat aquest peninsular. La setmana vinent els valors màxims estaran per sobre del normal.

Les temperatures estan començant a pujar aquest cap de setmana en gran part d’Espanya. A la nit serà freqüent que els termòmetres ascendeixin a més de 20 graus i que sobrepassin els 25 en el centre i sud peninsulars i en la costa mediterrània, on la temperatura de la mar és molt alta.

Tras unos días de descenso de las temperaturas y un julio marcado por una de las olas de calor más intensas, agosto será más caluroso y seco de lo normal. Las temperaturas volverán a subir y serán superiores a los 40 grados en el oeste y el sur de la península.

Habrá tormentas localmente fuertes en puntos de la mitad este peninsular. La próxima semana los valores máximos estarán por encima de lo normal.

Las temperaturas están empezando a subir este fin de semana en gran parte de España. Por la noche será frecuente que los termómetros asciendan a más de 20 grados y que sobrepasen los 25 en el centro y sur peninsulares y en la costa mediterránea, donde la temperatura del mar es muy alta.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides