A quin diputat de Junts no li va agradar el darrer programa de ‘FAQS’?

A Francesc Ten. A la sessió de la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), celebrada aquest divendres 29 de juliol, es va referir al darrer programa FAQS dient que va ser “curiós, entre la rebequeria i l’autobombo”. Aquest programa, emès el 16 de juliol, va començar amb un llarg vídeo en el qual es buscava “qui ha matat el FAQS”, en al·lusió a la seva supressió de la graella de TV3, ja que no continuarà la temporada que ve. Lògicament, aquest vídeo mostrava el desacord dels responsables del programa, produït per Mediapro, amb la seva desaparició.

Ten va substituir en aquesta darrera sessió de la comissió de control de la CCMA al portaveu habitual de Junts, Francesc de Dalmases, que es va autoexcloure arran de l’episodi que va protagonitzar en el penúltim capítol de FAQS, quan va tancar en una sala i esbroncar la subdirectora del programa perquè no li havia agradat com s’hi havia entrevistat l’aleshores presidenta del Parlament, Laura Borràs.

Caldrà veure si Dalmases recupera el càrrec de portaveu de Junts a  la Comissió de Control quan es reobrin les sessions del Parlament, el setembre. De moment, el que és segur és que hi haurà de comparèixer per explicar la seva versió de l’incident que va protagonitzar el 9 de juliol a TV3, després que tots els diputats d’aquesta comissió –Francesc Ten, inclòs- ho aprovessin en la sessió de divendres passat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides