Per què el Barça no pot vendre samarretes de Lewandowski ni de Pedri?

El desordre i la falta d’un govern efectiu s’han apoderat del Barça, també en l’àmbit administratiu, amb greus conseqüències per a l’economia del club, que està perdent l’oportunitat única de vendre milers de samarretes del nou fitxatge i estrella del mercat d’aquest estiu, l’exjugador del Bayern Robert Lewandowski.

El causant de la frustració de milers de seguidors del Barça és la impossibilitat d’estampar el seu nom per la manca de la lletra ‘W’, doblement imprescindible per a col·locar el cognom del davanter polonès en el dors de la samarreta.

Fa dies que la Megastore del Camp Nou va esgotar les poques existències d’una lletra tan poc utilitzada, amb l’agreujant de la necessitat d’utilitzar dues vegades aquesta lletra tan poc comuna en l’univers dels cracks blaugrana. Les ‘W’ es van acabar pràcticament quan es va fer oficial el seu fitxatge, deixant amb la mel en els llavis als milers de barcelonistes que aquests dies, els de millor índex de visitants al Museu i la Megastore de tot l’any, volien estrenar la samarreta de la temporada amb la novetat del patrocinador, Spotify, personalitzada amb el nom de Lewandowski.

Un desastre sense precedents amb culpables que tenen nom i cognoms fàcilment identificables. Joan Laporta ha tingut l’habilitat de desmuntar ja quatre vegades l’estructura interna de BLM i del departament comercial, de manera que, finalment, ha aconseguit que la mateixa gestió de subministraments i del control d’existències es trobi afectada i immersa en un caos i un desordre sense precedents.

En aquest cas concret, el primer problema ha sigut la imprevisió de no acumular i tenir disposades aquestes ‘W’ per milers d’unitats sabent, com era públic i notori, que el fitxatge de Lewandowski acabaria sent realitat. Els responsables de preveure l’allau d’una demanda de samarretes amb el seu cognom van fallar en l’anticipació, amb la dificultat afegida d’una contínua i atropellada substitució de proveïdors. Tot indica que, per voluntat i desig del nucli dur del president, els habituals han sigut substituïts per altres recomanats, amics preferentment triats per damunt de la seva capacitat professional.

El resultat, un fracàs històric que, a més, ofereix una imatge lamentable als turistes i milers d’aficionats que han tornat a visitar Barcelona i el Camp Nou aquest estiu, de club provincià i incapaç d’aprofitar una oportunitat com aquesta.

A més, també s’ha detectat una altra greu incidència, a causa de la falta de dorsals del número ‘8’, el que va ser d’Iniesta i ara ha heretat Pedri amb prou joventut, talent i il·lusió per merèixer el mateix reconeixement que el llegendari futbolista del millor Barça de tots els temps.

És possible gestionar pitjor una situació tan previsible? Sembla que amb Laporta aquest tipus de deficiències dominen el dia a dia de club. Ningú pot estranyar-se, doncs, que 50.000 entrades del Barça-Eintracht, la venda de les quals estava absolutament prohibida a Alemanya, acabessin repartides per tot Frankfurt.

(Visited 231 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari