Reunió Roures-Villarejo a Madrid quan encara treu fum el xoc Iglesias-Ferreras

El factòtum de Mediapro i cap de l'exlíder de Podemos, i Mònica Terribas, es van trobar dilluns amb l'excomissari i home clau de l'operació Catalunya, revela 'The Objective'

Jaume Roures
Jaume Roures

Jaume Roures, factòtum de Mediapro, i Mònica Terribas, exdirectora de TV3 i expresentadora estrella de Catalunya Ràdio, es van trobar dilluns passat a un restaurant de Madrid amb l’excomissari José Manuel Villarejo, home clau de la trama parapolicial del Ministeri de l’Interior contra l’independentisme i Podemos, revela The Objective.

Segons aquesta informació, que inclou una foto de tots tres dinant junts, també hi havia Antonio José García Cabrera, advocat de Villarejo, i la trobada es va desenvolupar amigablement durant dues hores.

Aquest dinar s’ha celebrat quan encara treu fum l’enfrontament pública entre l’exlíder de Podemos i exvicepresident del govern, Pablo Iglesias, i el director del programa de LaSexta Al rojo vivo, Antonio García Ferreras.

Es dona la circumstància que Roures, com a propietari de Público, és el cap d’Iglesias, director i presentador del programa La Base del mateix diari, i que Iglesias havia acusat Ferreras de formar part d’una trama per perjudicar Podemos, després que es publiquessin uns àudios on el presentador de LaSexta i l’excomissari parlen d’un suposat compte d’Iglesias amb 300.000 euros a les Illes Granadines. Iglesias, de fet, havia considerat que la conversa entre Ferraras i Villarejo reflectia “el nivell de podridura al PP, en sectors judicials, policials i en el periodisme”.

El dinar del passat dilluns desvelat per The Objective no és l’única reunió entre Roures i Villarejo, els quals ja es van trobar en un altre restaurant, el setembre del 2021, dues setmanes abans que Público difongués àudios sobre l’expresident Mariano Rajoy i l’exministra María Dolores de Cospedal.

L’experiodista de Público Patricia López, acomiadada del diari de Roures la passada tardor, ha dit en una recent entrevista a la revista Mongolia que Roures i Villarejo tenen un “pacte”. Villarejo, per cert, va ser entrevistat recentment al Preguntes freqüents de TV3, un programa produit per El Terrat, productora que és propietat de Mediapro, el grup de Roures.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.