Quina política no encaixa massa bé les crítiques?

Laura Borràs

La presidenta de Junts Laura Borràs. O així ho denuncia el periodista d’El País, José Ángel Montañés. Aprofitant que Borràs és a l’ull de l’huracà polític català, i després de la polèmica entre el seu fidel escuder, el diputat Francesc de Dalmases i una periodista del FAQS, el periodista publicava aquesta setmana a Twitter que la política “encaixa malament els articles i entrevistes que no l’afavoreixen, intentant humiliar el periodista crític amb la seva forma de fer política, ho sé des del que va fer i va dir el 25 de març del 2019, en un acte en què va passar el testimoni a la seva successora Mariàngels Vilallonga”. Es refereix a l’etapa en què Borràs va ser consellera de Cultura, abans de marxar a Madrid.

Què va passar aquell dia, segons relata Montañés? “A la seu de Cultura repartia somriures i abraçades als periodistes. “Estic molt contenta del tracte que m’heu donat tots. Bé, tots menys un”, va dir davant dels companys i de la seva substituta. I assenyalant-me va afegir: “No suporto la gent maleducada que insulta””.

Es referia, segons el periodista, al perfil que vuit dies abans aquest havia publicat a El País titulat Laura Borràs, “fallera major” de l’independentisme, “en què feia un balanç, més aviat trist, del seu breu pas per la conselleria de Cultura”.

El periodista justifica el títol que no hauria agradat Borràs: “Això de fallera ho havia dit ella, per despistar, dies abans, quan se li va preguntar si faria el salt a la política nacional: “El meu nom sona per a tantes coses que qualsevol dia seré la fallera major del regne!””.

I remata la crítica afirmant que persones de l’equip de Borràs a la conselleria l’havien felicitat per l’escrit: “Un dels més efusius va ser, precisament, un estret col·laborador seu: “Sembla que hagis treballat aquí aquests mesos”; “quina radiografia encertada has fet””. Segons el periodista, “a la conselleria encara recorden “el poc productiu que van ser aquests nou mesos” i la seva “política d’aparador”, asseguren”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.