La Fiscalia manté la petició de dos anys de presó per a Madí

L'exdirigent convergent, acusat de frau, nega l'existència de la suposada trama de facturació falsa de Triacom admesa per altres acusats

David Madí, en un acte l'any 2015
David Madí, en un acte l'any 2015

La Fiscalia ha mantingut aquest divendres la seva petició de pena de dos anys de presó per frau per a David Madí, l’exresponsable de comunicació de Convergència i ex-mà dreta d’Artur Mas, en la darrera sessió del judici corresponent a una presumpta trama de facturació falsa vinculada amb la productora Triacom, contractista de TV3.

En aquesta sessió final al Jutjat Penal número 23 de Barcelona, el fiscal ha mantingut també les peticions de pena per a set acusats més, però ha retirat l’acusació contra dos empresaris, sobre els quals han conclòs que no van participar en els fets.

A més, el Ministeri Públic ha rebaixat d’11 a 8 mesos de presó la petició per a l’administrador de Triacom, Oriol Carbó, el qual va admetre el frau ja el 2017, el mateix que va fer l’administrador de l’empresa Hispart, Juan Manuel Parra, per al qual el fiscal ja no demana dos anys de presó, sinó un.

En la sessió d’aquest dimecres, a diferència de Carbó i Parra, Madí havia negat l’existència de cap trama de factures falses, de la qual la Fiscalia i els investigadors del cas l’han situat com a cooperador necessari.

La Fiscalia, en concret, atribueix a les societats IKI Cat XXI i Nubul Consulting, administrades per Madí, l’emissió de factures falses a Triacom.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.