El suport a la independència cau al 41% dels catalans segons el CEO

Els ciutadans que votarien en contra la de separació de Catalunya de la resta d'Espanya són el 52%

Bandera independentista

En el darrer baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat, s’indica que els catalans que votarien a favor de la independència de Catalunya cauen al 41% dels enquestats, baixant 3 punts sobre el baròmetre anterior. Els ciutadans contraris a la independència de Catalunya pugen al 52%, augmentant 4 punts respecte al darrer baròmetre del CEO.

En quan al model de la relació entre Espanya i Catalunya, els enquestats que voldrien que Catalunya fos un Estat independent sumen el 34%, sent el model polític amb més suport. Els ciutadans que defensen que Catalunya sigui una comunitat autònoma dins d’Espanya són el 30%; mentre que els que voldrien que Catalunya fos un Estat dins d’una Espanya federal són el 22% dels enquestats. Els ciutadans que voldrien que Catalunya fos una regió espanyola són el 8%. En tots cas, la suma de ciutadans que volen que Catalunya estigui vinculada administrativament -amb major o menor grau- amb Espanya, sumen el 60% dels enquestats pel CEO.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

NOTES ESPECIALS

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.