Aragonès defensa la suspensió de Borràs per “presumpta corrupció”

ERC demana a Junts que proposi un nom per ocupar la presidència, que ara exerceix provisionalment Alba Vergés

Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya
Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya (Twitter).

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat aquest dijous la suspensió de Laura Borràs com a diputada i, per tant, com a presidenta del Parlament, acordada per la mesa.

Aragonès ha mostrat el seu suport als cinc membres d’aquest òrgan que hi han votat a favor, perquè assegura que “més enllà de la retòrica”, el que s’ha fet és aplicar el reglament.

“Són uns fets molt concrets i molt clars”, ha dit, i ha assegurat que “no estem davant un cas de repressió política, sinó de presumpta corrupció”.

En aquest sentit, el president de la Generalitat ha demanat “no barrejar les carpetes” de la independència i la defensa de la líder de Junts en el cas que l’ha portat als tribunals. “De fet, la independència la volem per construir un país amb institucions lliures de corrupció”, ha afirmat.

A Borràs la mesa l’ha suspès després que la justícia l’hagi enviat a judici per prevaricació i falsedat documental.

Preguntat per la possibilitat que Junts abandoni el govern, Aragonès ha explicat que no té cap informació en aquest sentit i que manté la confiança en tots els consellers.

(Visited 114 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Aragonès defensa la suspensió de Borràs per “presumpta corrupció””

  1. M’estranya que el lloable President, tan pulcre i impecable amb la corrupció segueixi tenint en nòmina Jordi Castells que té 17 imputacions per corrupció i ja va ser declarat culpable per sobresous quan era a la Diputació en el cas de les motxilles. Ai aquest President que només veu el que vol

    Respon

Feu un comentari