L’excap de la Policia Nacional a Catalunya denuncia Villarejo, Fernández Díaz i Cospedal

Narciso Ortega atribueix l'excomissari i els exministres organització criminal, prevaricació, malversació i revelació de secrets per l'operació Catalunya

Jorge Fernández Díaz
Jorge Fernández Díaz

Narciso Ortega, excap de la Policia Nacional a Catalunya, ha presentat a la Fiscalia de Barcelona, aquest dimarts, una denúncia contra els exministres del PP María Dolores de Cospedal i Jorge Fernández Díaz, i contra l’excomissari José Manuel Villarejo, per l’operació Catalunya.

Aquesta denúncia atribueix el cessament d’Ortega per part de Fernández Díaz a motius “purament ideològics”, que emmarca en una campanya d’assetjament contra tot aquell que es considerés relacionat amb el moviment independentista, ja que l’aleshores ministre de l’Interior el vinculava amb membres de Convergència, i considera arbitrari el seu trasllat com a comissari a Terol.

En concret, la denúncia presentada per l’advocat Jordi Pina acusa els dos exministres i l’excomissari dels delictes d’organització criminal, prevaricació, malversació i revelació de secrets.

Ortega hi fa constar que el seu nom figurava en una llista negra de persones que Alicia Sánchez-Camacho considerava que s’havia d’investigar, lliurada per l’exlíder del PP català a Villarejo. Un àudio d’aquella trobada revela que Sánchez-Camacho considera que Ortega és íntim de l’exconseller convergent Felip Puig.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari