Els vespres de la propera temporada de TV3 seran insuportables pels no independentistes

De dilluns a divendres, emetrà, a les 20 hores,‘Està passant’, de Toni Soler i Jair Domínguez,i després ‘Zona Franca’, amb Joel Díaz, que diu que té “un odi visceral” a Espanya

Jair Domínguez i Toni Soler, a 'Està passant', i Joel Díaz, futur presentador de 'Zona Franca', a les nits de TV3 a partir de setembre

Els vespres de la propera temporada de TV3 estaran vetats pels espectadors no independentistes. De dilluns a divendres, a partir de les 20 hores, i fins entrada la nit, els protagonistes de la televisió de la Generalitat seran persones que s’han definit obertament com independentistes i han utilitzat amb freqüència el crit de ‘puta Espanya’ als seus programes a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i a les seves xarxes personals.

Sigfrid Gras, que acaba de ser nomenat director de TV3, va anunciar en una compareixença recent a la comissió de control parlamentari de la CCMA que “estem intentant canviar la línia d’aquesta cadena i treure la política dels programes de TV3, que cada vegada interessa menys, i la volem deixar només als informatius”. Va dir això i ha fet tot el contrari. Ha mantingut Està passant, un programa suposadament d’humor que es dedica sistemàticament a fer propaganda independentista i a menysprear tot allò que soni a espanyol, i la CCMA ha anunciat que Joel Díaz, que ha arribat a afirmar “tinc un odi visceral a l’estat espanyol”, s’encarregarà d’un llarg late night show, de dilluns a divendres. Amb aquests programes ocupant la franja dels vespres i les nits de TV3, la política i la propaganda independentista i anti-espanyola està garantida tots els dies de la setmana.

El servei de premsa de la CCMA va comunicar, el 20 de juliol, que “TV3 recupera el late show més descarat amb Joel Díaz”. S’explicava així el format i estil del nou programa: “combinarà els aspectes clàssics del late night -monòleg, sofà i taula, entrevistes, banda de música, esquetxos en directe, etc.- amb el to transgressor i directe de Joel Díaz. I d’aquest to es desprèn el títol del xou, Zona Francaun espai lliure on es diuen les coses pel seu nom, amb sinceritat, i on la moneda de curs legal és l’humor irreverent i canalla”. L’estil irreverent i canalla de Joel Díaz del qual parla la CCMA va obligar el director de Catalunya Ràdio a demanar excuses a la diputada del PP Lorena Roldán perquè l’humorista va llegir en una col·laboració a El matí de Catalunya Ràdio el missatge d’una oient que va dir que, després d’escoltar-la, si no estigués coixa es presentaria a l’emissora amb una escopeta.

L’estil del futur presentador del late showdiari de TV3, ha consistit en els anys que porta treballant al programa APM de TV3 o a diversos espais de Catalunya Ràdio, a demanar-li al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que cremés una Constitució espanyola o als membres de l’equip d’El búnquer, també de Catalunya Ràdio, –Lluís Jutglar (Peyu), Jair Domínguez i Neus Rossell-, que cridessin ‘puta Espanya’ en el seu discurs en recollir un dels premis entregat per Ràdio Associació de Catalunya, el passat mes de juny.

Peyu i Jair Domínguez formen part de l’equip d’Està passant i continuaran fent El búnquer la temporada que ve. Per acabar-ho d’arrodonir Xavier Grasset ha anunciat que el seu programa de tertúlies nocturnes esbiaixades clarament cap a l’independentisme Més 324 tornarà el 5 de setembre a les 22 hores. Nits de terror pels no independentistes, doncs, a partir d’aquell dia.

(Visited 866 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari