Vilagrà crida Junts a la taula de diàleg apel·lant a la lleialtat al pacte de govern

La consellera de la Presidència demana "creure" en la negociació i expressa confiança en assolir avenços "significatius"

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

La consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà (ERC), ha reclamat a Junts que col·labori “de forma honesta i lleial” a la taula de diàleg, apel·lant a complir el pacte de govern signat l’any passat.

D’aquesta manera, Vilagrà ha afegit pressió perquè Junts s’incorpori a la taula de diàleg, que el govern català i el govern d’Espanya reprenen aquesta setmana, després que aquesta formació rebutgés una composició exclusivament governamental de les trobades i se’n desmarqués.

Vilagrà ha demanat “creure” en la negociació i ha manifestat confiança en l’assoliment d’avenços “significatius” en l’objectiu de la desjudicialització, que s’ha marcat el govern català, sobre el qual ha considerat de referència l’informe Cilevics.

La consellera ha indicat que hi ha “moltíssimes coses” sobre les quals poden progressar els dos executius, i s’ha referit en concret a una modificació del delicte de sedició inclòs en el codi penal, i al Tribunal de Comptes.

En representació del govern de la Generalitat, Vilagrà ha anunciat que ella mateixa assistirà a la reunió de la taula de diàleg, juntament amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Roger Torrent.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari