Quin periodista de Catalunya Ràdio té imatges de l’actuació policial l’1-O com a tuit fix?

Josep Almirall. Presenta des de fa setze temporades el programa 3 rondes, que s’emet els diumenges a les 9 del vespre. És un veterà de Catalunya Ràdio que ha passat per diverses ocupacions a l’emissora. El missatge que té ancorat el seu perfil de Twitter és un enllaç amb la plana spanishpolice.github.io, on hi ha 850 imatges i vídeos de l’acció policial per reprimir les votacions del referèndum sobre la independència de Catalunya que va organitzar el govern de la Generalitat l’1 d’octubre del 2017.

Almirall omple el seu perfil de Twitter amb cròniques i comentaris sobre el món casteller i amb crítiques al govern espanyol o, fins i tot, l’oposició socialista de Vilanova i la Geltrú. Inclou, per exemple, crítiques a l’Alt Representant de la Unió Europea per a Afers Exteriors i Política de Seguretat, Josep Borrell, el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, o l’escriptor Javier Cercas, alhora que retuiteja opinions de destacats independentistes com el cantant Lluís Llach o l’ex-vicepresident del Parlament, Josep Costa.

Com d’altres periodistes de Catalunya Ràdio i TV3, Almirall incompleix el Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que prohibeix als treballadors d’aquests mitjans de comunicació públics difondre opinions polítiques als seus canals de les xarxes socials. La direcció anterior de la CCMA, però, mai no va aplicar els criteris del seu Llibre d’Estil. La nova també dona per bo que sigui paper mullat.

(Visited 464 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari