La vaga de Ryanair torna a provocar cancel·lacions i retards

A primera hora del matí hi havia fins a 62 afectacions als aeroports on opera la companyia

Avions de Ryanair
Avions de Ryanair.

La vaga de tripulants de cabina de passatgers de la companyia Ryanair ha afectat, a primera hora del matí d’aquests dilluns, fins a onze vols que han estat cancel·lats i uns als 51 que s’han vist afectats per retards, molts d’ells amb origen o destí als aeroports de Barcelona-El Prat i Palma de Mallorca. Els vols cancel·lats han estat els de Barcelona-Milà, Barcelona-Roma, Barcelona-Palma de Mallorca i Barcelona Londres, que tenien l’origen en la capital catalana. Els vols cancel·lats que tenien com a destí Barcelona-El Prat han estat els de Londres-Barcelona, Milà-Barcelona, Palma de Mallorca-Barcelona, Roma-Barcelona i Vigo-Barcelona.

Els 51 vols que han patit retards provocats per la vaga de Ryanair han afectat especialment els aeroports de Palma de Mallorca (amb deu retards), Màlaga (amb nou afectacions), Alacant (amb set retards) i Barcelona (amb sis retards). En total hi ha hagut retards a disset vols de sortida dels aeroports on opera la companyia irlandesa, mentre que hi ha hagut fins a 34 retards en els vols d’arribada.

Es dona la circumstància que aquest dilluns ha començat una nova tongada d’aturades dels tripulants de cabina de passatgers de Ryanair, una vaga en la qual els treballadors exigeixen que el nou conveni reculli unes condicions laborals dignes i sota la legislació espanyola per als seus treballadors. Aquesta setmana és previst que hi hagi aturades des d’aquest dilluns i fins dijous vinent, 28 de juliol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides