Junts encarrega una investigació interna sobre De Dalmases

El partit evita expedientar ara el diputat i nomena com a 'instructora' l'advocada i militant Magda Oranich

Francesc de Dalmases, a la comssió de control de la CCMA del 2 de juliol

Junts per Catalunya ha evitat, de moment, obrir un expedient contra el seu diputat i vicepresident Francesc de Dalmases, per les coaccions a una periodista que li atribueixen informacions d’EL TRIANGLE, eldiario.es i Nació Digital, confirmades per Pere Mas, el director del programa Preguntes freqüents (TV3).

La reacció de Junts a aquest incident, que va tenir lloc el passat 9 de juliol a TV3, ha consistit a anunciar aquest dilluns una investigació interna, i encarregar-se-la a la militant i advocada Magda Oranich, a qui el portaveu de Junts, Josep Rius, ha presentat com una persona solvent.

Rius ha concretat que Junts encarrega a Oranich una “instrucció” perquè l’enllesteixi “amb rigorositat i celeritat”. A partir d’aquestes indagacions, l’executiva de Junts decidirà si el cas es trasllada a la comissió de garanties del partit, ha afegit.

Aquest cap de setmana, el secretari general de Junts, Jordi Turull, havia evitat fer costat De Dalmases expressament quan ha respost que el diputat té el suport del partit “perquè s’aclareixin els fets”. A més, ha rebutjat “les actituds” que s’atribueixen en aquell incident a De Dalmases i ha indicat que Junts exigeix “respecte” pels periodistes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.