Jordi Cuixart se’n va a viure a Suïssa per representar Òmnium Cultural

L'expresident de l'entitat marxa per denunciar el cas del Catalangate a escala internacional

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart
Jordi Cuixart

Jordi Cuixart ha confirmat que marxarà a viure temporalment a Suïssa per denunciar el cas del Catalangate en l’àmbit internacional, a més d’estar pendent dels recursos al Tribunal Europeu dels Drets Humans. Ho farà com a president d’Òmnium Civil Rights Europe.

El mateix Cuixart ho ha explicat en un acte d’Òmnium per denunciar el cas d’espionatge a polítics catalans, celebrat a Sant Just Desvern.

Cuixart ha explicat que un dels pilars de l’estratègia de l’entitat és denunciar la vulneració de drets per part de l’estat a nivell internacional. Per això ara traslladarà temporalment el seu domicili a Suïssa.

Cuixart també continuarà vinculat a la seva empresa Aranow, que precisament està creant un centre d’innovació en aquest país.

A més, qui fou president d’Òmnium Cultural ha remarcat que volen utilitzar tots els fronts per aconseguir l’objectiu de l’entitat, que és assolir la República Catalana. En l’acte de Sant Just Desvern també hi han participat l’actual president de l’entitat, Xavier Antich, i l’advocada d’Irídia, Anaïs Franquesa.

(Visited 154 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari