Condemnen l’assetjador de Bonet a internament i a no acostar-se-li

La sentència reconeix un trastorn mental a l'acusat, que haurà d'ingressar en un centre

L'assetjador de Paula Bonet, a la dreta, sortint de la Ciutat de la Justícia

Un jutge de Barcelona ha condemnat el jove que va assetjar durant tres anys l’artista Paula Bonet i l’ha enviat a un centre d’internament perquè han conclòs que té un trastorn psicològic. També li prohibeixen acostar-se a la víctima durant deu anys i haurà de pagar a la il·lustradora quatre mil euros per danys morals.

Segons ha avançat Carla Vall, advocada de l’artista, al seu compte de Twitter, al processat l’han condemnat per delictes d’assetjament, amenaces de violació, esquarterament i mort, i trencament de mesura cautelar. Se li ha aplicat l’eximent de trastorn mental.

“Estem molt felices d’haver pogut fer justícia per la nostra defensada i recordar que en aquesta societat no hi ha espai per a la misogínia. Tota acció té conseqüències. Continuarem lluitant pels drets de les dones, que són drets humans”, ha afirmat l’advocada.

Bonet també ha fet pública la sentència condemnatòria del seu assetjador i ha agraït el suport que ha rebut de la seva família, amigues, l’advocada i els Mossos. “Avui veig la llum”, ha dit.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari