Tres mossos aniran a judici per traficar amb marihuana intervinguda a Santa Coloma de Farners

Els policies havien creat un entramat criminal per vendre droga decomissada a operatius, segons la interlocutòria

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

Estan a un pas d’anar a judici el cap i els dos agents dels Mossos d’Esquadra investigats per traficar amb marihuana intervinguda a Santa Coloma de Farners (La Selva, Girona). El jutjat d’instrucció número 1 ha tancat la investigació i ha assegurat que hi ha indicis per jutjar-los pels delictes de pertinença a grup criminal, contra la salut pública, falsedat en document oficial, descobriment i revelació de secrets i furt.

Segons la interlocutòria, van crear un entramat criminal, liderats pel cap i amb dos investigats més que no són policies, per vendre droga decomissada a operatius policials. El jutjat ha explicat que es repartien els beneficis.

La Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos d’Esquadra va desplegar l’operatiu el 3 de setembre del 2020. Després de mesos d’investigació, van detenir a cinc persones. Tres eren mossos (el cap i dos agents) de la comissaria de la capital de la comarca de La Selva.

També estaven investigant a dos mossos més i a un traficant que va actuar com a delator i va denunciar el presumpte grup criminal. Finalment tots tres han quedat exonerats per no tenir proves contra ells.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.