Tres mossos aniran a judici per traficar amb marihuana intervinguda a Santa Coloma de Farners

Els policies havien creat un entramat criminal per vendre droga decomissada a operatius, segons la interlocutòria

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

Estan a un pas d’anar a judici el cap i els dos agents dels Mossos d’Esquadra investigats per traficar amb marihuana intervinguda a Santa Coloma de Farners (La Selva, Girona). El jutjat d’instrucció número 1 ha tancat la investigació i ha assegurat que hi ha indicis per jutjar-los pels delictes de pertinença a grup criminal, contra la salut pública, falsedat en document oficial, descobriment i revelació de secrets i furt.

Segons la interlocutòria, van crear un entramat criminal, liderats pel cap i amb dos investigats més que no són policies, per vendre droga decomissada a operatius policials. El jutjat ha explicat que es repartien els beneficis.

La Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos d’Esquadra va desplegar l’operatiu el 3 de setembre del 2020. Després de mesos d’investigació, van detenir a cinc persones. Tres eren mossos (el cap i dos agents) de la comissaria de la capital de la comarca de La Selva.

També estaven investigant a dos mossos més i a un traficant que va actuar com a delator i va denunciar el presumpte grup criminal. Finalment tots tres han quedat exonerats per no tenir proves contra ells.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari