Rosalía enlluernarà 35.920 persones al Palau Sant Jordi de Barcelona

La cantant interpretarà 16 cançons del seu tercer àlbum, ‘Motomami’, pràcticament sense músics, però sí amb ballarins

Rosalía a un concert a Barcelona al EMQ Tour
Rosalía a un concert a Barcelona al EMQ Tour.

A cada concert, 17.960 persones, que van comprar les entrades en qüestió de minuts, gaudiran de la música rupturista de Rosalía al Palau Sant Jordi avui, dissabte 23 de juliol, i demà, diumenge 24. L’espectacle forma part d’una gira ambiciosa que omplirà grans auditoris i pavellons a Europa i Amèrica.

La intèrpret cantarà 16 cançons del seu tercer àlbum, ‘Motomami’, que va sortir a la llum al març. Els assistents es delectaran amb pensaments de l’estrella pop sobre la fama i l’aïllament amb tornades en la ‘neollengua’ llatina de Rosalía i insinuacions sexuals indirectes i directes, com ‘Hentai’.


Una de les polèmiques de la gira és l’absència (gairebé) total de músics a l’escenari. Només en algunes cançons intervé, fora de la vista del públic, el teclista conegut com a Llorenç, músic amb el qual Rosalía va realitzar projectes anys enrere, abans de ‘Los Angeles’, amb el guitarrista Marc López.

A les xarxes socials, la cantant s’ha mostrat la seva faceta de música, tocant la guitarra elèctrica (un model clàssic, la Gibson Les Paul) a ‘Dolerme’ i unes notes de piano a ‘Hentai’. Els professionals que sí que acompanyaran a la intèrpret són vuit ballarins masculins.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

(Visited 232 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari