Què diu Rahola de l’esbroncada de Dalmases a la periodista del FAQS?

Pilar Rahola
Pilar Rahola

Res, almenys públicament. La periodista, escriptora, expolítica, i fins ara opinadora del programa de TV3, FAQS, Pilar Rahola, ha decidit posar-se de perfil amb relació a l’esbroncada que el diputat de Junts, Francesc de Dalmases, va propinar a una periodista del programa i, per tant, companya de Rahola. Va ser després que la presentadora del FAQS, Cristina Puig, entrevistés a la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Segons sembla, De Dalmases no va quedar satisfet amb les preguntes i ho va pagar amb la subdirectora del programa, a qui va acorralar i esbroncar ostensiblement.

Després que el director del programa, Pere Mas, corroborés els fets, diferents periodistes d’altres mitjans han denunciat haver estat també víctimes de les ires del diputat, fent que la polèmica es fes encara més grossa.

D’altra banda, el diputat d’ERC al Congrés, Jordi Salvador Duch, es feia ressò l’altre dia a Twitter del silenci de Rahola: “Trobo a faltar suport als/les intimidades per Dalmases per la Rahola, Fachin, Cotarelos de torn…”. Un silenci que en el cas de Rahola, sent com era companya de la periodista esbroncada, adquireix major relleu.

(Visited 867 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari