El Parlament desencalla la comissió d’investigació del cas Pegasus

La creació de la comissió s'havia aturat després de desacords per la presidència, que finalment ocuparà Meritxell Serret

L'exconsellera d'Agricultura i actual diputada d'ERC al Parlament, Meritxell Serret

El Parlament de Catalunya ha activat aquest dijous la creació d’una comissió d’investigació sobre el cas Pegasus i d’espionatge a independentistes. La Junta de Portaveus ha aprovat la proposta perquè la republicana Meritxell Serret sigui la presidenta de la comissió.

La petició per crear aquesta comissió la van registrar ERC, Junts, la CUP i els comuns el 3 de maig. Dos mesos després es va saber que hi havia diversos problemes, principalment desacords entre ERC i Junts, per decidir la presidència. Finalment, aquesta serà per Esquerra Republicana.

Un cop acordada la proposta a la Junta de Portaveus, s’haurà de tramitar a la Mesa i després s’haurà de votar durant la sessió constitutiva de la comissió, on també s’hauran d’acordar la resta de càrrecs.

(Visited 53 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari