Quin altre periodista diu que ha patit també les ires de Francesc de Dalmases?

Francesc de Dalmases, amb Nogueras i Borràs

Robert Calvo, redactor d’Onda Cero des de fa quasi 18 anys. Arran de la informació que el diputat Francesc de Dalmases havia tancat en una sala de TV3 la subdirectora del programa FAQS i l’havia escridassat perquè estava enfadat per l’entrevista que li havien fet a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, va escriure un missatge a Twitter amb aquest text: “Confirmo que són les maneres habituals d’aquest diputat. A mi també em va esbroncar després d’una entrevista a Laura Borràs perquè no li van agradar les meves preguntes. Després em va faltar el respecte sistemàticament a les tertúlies que jo moderava. Hi ha testimonis”.

Calvo dirigeix i presenta el programa La Brúixola, d’Onda Cero a Catalunya, ha col·laborat o col·labora en diversos programes d’aquesta emissora com Julia en la onda o Noches de radio i hi ha presentat l’informatiu Notícies vespre. A Twitter, explica que té “molta ràdio a les seves espatlles”. És cert. Entre d’altres emissores, ha passat per Ràdio Berga i Ràdio Puig-reig. També ha treballat a la Televisió de L’Hospitalet, a Gestmusic i al Canal 4 Berguedà Televisió.

En el fil de comentaris que ha generat el seu post, hi afegeix: “I em va amenaçar, que és pitjor. Em va dir que ell podia deixar-me sense exercir el periodisme. Vaig haver de riure”.

Dalmases ha intentat tancar la polèmica amb aquesta piulada: “Davant les informacions que s’han conegut, lamento molt que l’equip del FAQS s’hagi sentit molest per la meva actitud. Tothom que em coneix sap del meu respecte cap als mitjans de comunicació públics de Catalunya. Demano disculpes a tothom qui hagi pogut sentir-se ofès”.

A Robert Calvo encara no li ha demanat disculpes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.