Un empresari declara que CDC va pagar-li amb factures falses de programes de TV3

Juan Manuel Parra torna a assenyalar l'exconseller i extresorer convergent Germà Gordó en la derivada del 3% sobre Triacom

Germà Gordó
Germà Gordó

L’empresari Juan Manuel Parra, administrador d’Hispart, ha tornat a assenyalar en seu judicial Germà Gordó, exconseller de la Generalitat i exgerent de Convergència, quan ha declarat com a investigat aquest dimarts sobre la derivada del cas del 3% corresponen al finançament irregular del partit facilitat per la productora Triacom.

Parra ha tornat a dir que Gordó va obligar-lo a cobrar pels actes de campanya de Convergència amb factures falses amb càrrec a programes produïts per Triacom per a TV3. Els investigadors xifren en 885.000 euros les despeses de Parra en la campanya electoral que va portar Artur Mas a la presidència de la Generalitat l’any 2010.

Aquest empresari, que ja va ser condemnat a vuit mesos de presó en un altre cas de finançament il·legal de Convergència, el cas Palau, no ha estat l’únic que ha comparegut aquest dimarts a l’Audiència Nacional

A diferència de Parra, tant Oriol Puig, exdirector del Meteocat i germà de l’exconseller Felip Puig, com Oriol Carbó, exgerent de TV3 i responsable de Triacom, s’han acollit al seu dret a no declarar.

En el cas d’Oriol Puig, els investigadors li atribueixen l’adjudicació irregular -i el pagament de 70.800 euros- de l’encàrrec d’una aplicació informàtica que consideren que no es va correspondre a una veritable prestació de serveis.

Triacom, productora de programes de TV3 com El gran dictat i Fish and chips, els quals Parra assegura que es van fer constar com a conceptes en factures falses, va rebre 31 milions d’euros de TV3 entre els anys 2008 i 2016. Els ingressos procedents de la televisió pública catalana van representar un 80% dels que obtenia la productora de Carbó.

(Visited 136 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari