El foc d’Àger està estabilitzat

Els bombers hi treballen amb 30 dotacions terrestres i set mitjans aeris

Des de dos quarts de deu d’aquest matí, el foc que ha afectat el terme municipal d’Àger, a la Noguera, està estabilitzat. Aquest incendi ha cremat unes cinquanta hectàrees, i hi han treballat fins a 30 dotacions terrestres i set mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat.

El foc estava ubicat en una zona de parets escarpades, cosa que ha dificultat l’accés als bombers, els quals han estat portats fins al lloc de l’incendi amb helicòpter. Aquests efectius treballen perquè el foc no arribi a Castell de Mur i que tampoc no s’obri cap a Àger. Els bombers treballen en els punts calents, que no es descarta puguin revifar quan augmenti la temperatura ambiental al llarg del matí.

L’incendi es va originar quan un helicòpter de càrrega que treballava en la via ferroviària transportant material va topar amb un cable. A causa de l’incendi, la connexió per tren entre Balaguer i la Pobla de Segur s’ha vist afectada i s’ha establert un servei temporal d’autobusos per cobrir aquest trajecte.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.