La “neutralitat institucional”, només quan la dreta no governa

El president del Partit Popular (PP), Alberto Núñez Feijóo, va tornar la setmana passada, una vegada més, a Catalunya. Tal com ja vam avançar en aquesta secció, el popular està intensificant la seva agenda catalana d’actes, a petició de la direcció del PP català, i enmig d’aquesta ruta posada en marxa va anar a reunir-se amb Societat Civil Catalana, que aquests dies estava molt activa per la seva Escola d’Estiu.

Després de la trobada, el líder del PP va voler deixar constància de la conversa i va publicar una foto i un missatge a les xarxes en què va apel·lar a la necessitat de mantenir una “neutralitat a les institucions”, tot acusant les esquerres i l’independentisme de no respectar-les i d’omplir les administracions d’ideologia.

I és que, una vegada més, un líder conservador apel·lava a una suposada “neutralitat institucional”, com si quan la dreta toca una institució no apliqués polítiques de dreta, liberals, conservadores o democratacristianes. O com si aquestes polítiques fossin neutres, sense ideologia. Sembla un argumentari massa explotat en política, però si Alberto Núñez Feijóo encara l’utilitza, deu ser que funciona. Si més no, entre els seus.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.