JxCat va a la desesperada per salvar Barcelona

La marxa d’Elsa Artadi de la política encara manté JxCat a Barcelona arrossegant-se. Dins el grup municipal, no aconsegueixen trobar la manera de tenir un lideratge ni que sigui provisional que despunti més enllà de la seva parròquia habitual. I a fora, el partit busca a la desesperada un candidat per a les pròximes eleccions municipals que pugui garantir, com a mínim, un paper digne, encara que no quedi entre els primers llocs. Tant és així que han arribat a proposar fins a tres consellers –Josep Maria Argimon, el titular de Salut, el darrer d’ells– si volen ser el cap de llista. Però deixar un Govern per ser només regidor, no sembla gaire atractiu. Amb tot, ara també busquen un possible candidat independent que, a més, sigui una cara coneguda.

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, és el càrrec més tècnic i sectorial de tota la bancada de Junts al Govern. La seva trajectòria professional i el seu paper en anteriors executius avalen una imatge de conseller que domina la matèria que gestiona. Però darrerament està deixant enrere aquesta postura i ha començat a parlar també d’altres temes més polítics, menys sectorials. Potser pel que pugui venir en un futur.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.