Joan Carles I pot presentar recurs per la seva immunitat al Regne Unit

La justícia britànica autoritza el rei emèrit a recórrer contra la decisió que considerava que no gaudia d'immunitat

Joan Carles I i Corinna Larsen
Joan Carles I i Corinna Larsen

El Tribunal d’Apel·lacions de Londres ha autoritzat el rei emèrit Joan Carles I a recórrer la decisió del Tribunal Superior de Londres, que el mes de març passat va denegar-li la immunitat en la demanda per presumpte assetjament presentada per Corinna Zu Sayn-Wittgengstein.

En acabar la vista, que s’ha celebrat a la sala 71 del tribunal, el jutge Nicholas Underhill ha donat permís als advocats de l’emèrit per apel·lar. D’aquesta manera, ara s’iniciarà un procés legal per establir si Joan Carles I té immunitat.

La vista s’havia de celebrar l’11 de juliol, però es va ajornar perquè els advocats de Joan Carles I i de Corinna Larsen poguessin exposar els motius pels quals creien que s’havia d’autoritzar o impedir respectivament la petició de retirada d’immunitat.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari