Borràs dona suport a Borràs en un acte de Borràs

La campanya de JxCat per defensar a capa i espasa la seva presidenta i presidenta del Parlament, Laura Borràs, s’acosta a l’obsessió. Com que des de dins de Junts mateix hi ha qui dubta que la formació hagi de lligar el seu futur al de Borràs i que el seu cas sigui més una persecució ideològica que un episodi de xanxullisme, la maquinària de l’equip de la presidenta es va posar en marxa.

Per evitar malentesos, van forçar les cares visibles del sector que lidera Jordi Turull a mostrar-li una adhesió inqüestionable en públic i a les xarxes. Després, per iniciativa de la mateixa Borràs, es va crear un “grup de suport”, format pel seu equip més estret al partit i al Parlament, que s’ha dedicat a pressionar gent de dins i fora del partit perquè signin un manifest de defensa de la presidenta, fins a aconseguir que alguns es queixessin internament.

I finalment Borràs va voler que muntessin un acte per agrair aquests suports, tot i que l’acte va acabar sent un homenatge a la seva figura i una lloa a les seves virtuts, a part de negar les acusacions que se li imputen en el presumpte cas de fraccionament de contractes. Així, Borràs va voler muntar un acte que va servir per donar-li suport i defensar-la, i on el moment estel·lar va ser la seva aparició.

(Visited 426 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari