Fitxatge de Lewandowski: ja hi ha acord entre Barça i Bayern

El primer equip del FC Barcelona suma la seva quarta incorporació després de les arribades de Franck Kessié, Andreas Christensen i Raphinha

  Lewandowski al Bayern München
  Lewandowski al Bayern München.

  El quart fitxatge blaugrana de l’estiu aviat serà una realitat. Segons ha informat Mundo Deportivo, el Barça ha acordat amb el Bayern que pagarà 45 milions d’euros fixos i 5 en variables per fitxar el davanter golejador Robert Lewandowski.

  El guanyador del ‘The Best’, que a l’agost complirà 34 anys i el contracte dels quals acabava en el 2023, serà la nova estrella de l’equip que està construint Xavi Hernández després de les incorporacions de Franck Kessié, Andreas Christensen i Raphinha. Segons Diario Sport, dos fitxatges més que s’estan negociant són els dels laterals del Chelsea César Azpilicueta i Marcos Alonso.

  El FC Barcelona ha venut actius per tapar forats a curt termini i perquè el primer equip blaugrana torni a ser competitiu i a lluitar per guanyar l’anhelat triplet de La Liga, Champions League i Copa del Rei. Ara com ara, el Barça evitarà la catàstrofe gràcies al sacrifici per la venda del 10% dels drets de televisió per als pròxims 25 anys, l’operació tancada amb Sixth Street, amb una plusvàlua estimada en 267 milions (només 207,5 de caixa). 167 milions se’ls ha empassat el dèficit d’ingressos de la temporada.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.