Els treballadors del Grup Repsol fan tres dies de vaga

Demanen una revalorització de les taules salarials congelades des del 2019

Els treballadors del Grup Repsol estan cridats a fer vaga durant tres dies (15, 16 i 17 de juliol). Els sindicats majoritaris exigeixen a l’empresa una revalorització de les taules salarials, que denuncien que porten congelades des del 2019. La vaga s’ha iniciat aquest divendres a tots els centres del grup i en totes les línies de negocis, estacions de serveis, lubricants i butà.

CCOO, UGTSTR, sindicats majoritaris a Respol, defensen que la companyia està tenint beneficis rècord, fins i tot durant l’etapa de la pandèmia de la covid-19, i exigeixen que hi hagi un repartiment d’aquests beneficis de forma proporcional entre tots els treballadors del grup. En concret, els sindicats demanen que s’apliqui l’increment de l’IPC als sous per no perdre el poder adquisitiu, en un moment de pujada de preus al consum.

Des d’avui, i durant tres dies, els 16.000 treballadors del Grup Repsol estan cridats a aturar la feina, en una protesta que afecta 1.000 centre de treball que la multinacional petroliera té distribuïts per tot Espanya. Des dels sindicats s’alerta que si no hi ha un canvi d’actitud per part de l’empresa davant les exigències dels treballadors, les protestes es poden allargar durant l’estiu.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari