Barcelona es reforça contra els incendis per afrontar la fase extrema de l’onada de calor

L’activació del pla municipal s’afegeix al tancament de Collserola decidit per la Diputació i al nivell 3 del pla de la Generalitat

Un bomber treballant a Collserola
Un bomber treballant a Collserola

Foto: Bombers de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha activat el seu pla municipal contra el risc d’incendis forestals davant l’arribada de la fase extrema de l’onada de calor. D’aquesta manera, el consistori incrementa els efectius per respondre ràpidament a un eventual foc a Collserola i manté en alerta davant l’alt risc d’incendi els set parcs de bombers, que desplegaran els seus efectius en les 1.800 hectàrees del parc.

Aquesta decisió de l’Ajuntament de la capital catalana s’afegeix a les mesures aplicades per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. La Diputació ha restringit l’accés a la serra de Collserola i a la de Montserrat, entre altres llocs.

Per la seva part, la Generalitat ha anunciat diverses restriccions a 275 municipis catalans, entre els quals Barcelona, que es troben en la zona on s’aplica el nivell 3 del Pla Alfa del Departament d’Interior.

Aquestes restriccions afecten les activitats de lleure en el medi natural entre el migdia d’aquest divendres i dilluns vinent, l’ús de maquinària en l’activitat agrícola, les obres a la xarxa interurbana i nou massissos, que es tancaran.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.