Marlaska, cridat per comparèixer a l’Eurocambra per les morts a la tanca de Melilla

La comissió europarlamentària de Libertats, a proposta de l'esquerra, convoca el ministre i preveu enviar una missió a la ciutat autònoma

Fernando Grande Marlaska

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, rebrà una sol·licitud per comparèixer al Parlament Europeu, previsiblement després de l’estiu, i donar explicacions sobre les recents morts de desenes d’immigrants africans que van intentar saltar la tanca de Melilla, causades per gendarmes del Marroc. Marlaska, aixó sí, no està obligat a comparèixer.

Tots els grups de la comissió europarlamentària de Llibertats Civils, Justícia i Interior han adoptat aquesta decisió, proposada pel grup de l’esquerra, perquè Marlaska comparegui “com abans millor”, però fonts parlamentàries preveuen que això no passi fins al mes d’octubre per manca de dates disponibles fins llavors en l’agenda.

A més, els coordinadors de la comissió han acordat enviar una missió europarlamentària a Melilla i al Marroc, i convidar a comparèixer davant els eurodiputats a la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) i l’Associació Marroquina de Drets Humans (AMDH).

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari