El taxi demana la dimissió de la presidenta de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència

Cani Fernández va ser l'advocada d'Uber i ara no s'hagi inhibit en l'expedient obert per l'Autoritat Catalana de la Competència contra Èlite Taxi i Taxi Project

Els taxistes de Barcelona demanen la dimissió de la presidenta de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC)Cani Fernández, perquè va actuar com a advocada d’Uber quan el sector va portar aquesta companyia davant la justícia europea, i ara no s’ha inhibit en l’expedient que ha obert l’Autoritat Catalana de la Competència contra Èlite Taxi i Taxi Project.

Aquest dijous, taxistes de Barcelona han sortit al carrer i s’han manifestat per demanar la destitució de la presidenta de la CNMC, arribant fins a la seu de l’organisme on han ocupat un carril de l’Avinguda Diagonal, sense arribat a tallar la circulació de la via. Els taxistes han llençat bitllets amb la cara de Fernández, en considerar que la presidenta de la CNMC hauria d’haver-se mantingut al marge de l’expedient de l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) després que s’hagi publicat que Uber va utilitzar les manifestacions del taxi a Barcelona contra la plataforma de VTC per quedar com la víctima de la polèmica.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.