Site icon El Triangle

Trias vol que se cessi el jutge que sabia que el compte suís era fals

Xavier Trias, judici 1 O

L’exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha reclamat aquest dimecres en una entrevista a RAC1 el cessament de qui va ser magistrat de l’Audiència Nacional, Fernando Andreu. Nous àudios gravats per l’excomissari José Manuel Villarejo comprometen el jutge en relació amb el compte fals a Suïssa amb 13 milions d’euros atribuït a Trias.

Els ha divulgat aquest dimarts el digital El Món, que afirma que es van gravar durant un dinar informal en què van participar tots dos a Madrid el novembre del 2014, pocs dies després que el diari El Mundo publiqués una notícia sobre el compte fals.

També després que el banc suís al qual es va dir que pertanyia el compte afirmés que aquest no existia i que era una falsificació, cosa que Trias va utilitzar per denunciar un complot polític i mediàtic contra ell.

En aquell dinar també hi havia el president del diari La Razón, Mauricio Casals, i el comissari José Luis Olivera, llavors director del centre contra el terrorisme i el crim organitzat, el CITCO.

En la conversa, Villarejo deixa clar que l’atribució a Trias d’aquell compte és una falsificació feta per la Policia Nacional i que aquesta va “vendre la burra” a El Mundo perquè la publiqués.

Exit mobile version