CCOO denuncia que KOSTAL prepara un ERO per acomiadar 120 persones

La planta de Sentmenat té una plantilla de 850 treballadors i es dedica al disseny i producció de sistemes per a l'automoció

El sindicat CCOO, ha denunciat en un comunicat que la direcció de l’empresa KOSTAL Eléctrica, de Sentmenat, ha anunciat la presentació d’un ERO pel pròxim 18 de juliol amb el qual vol acomiadar 120 de les persones que treballen a l’empresa. CCOO d’Indústria “rebutja aquest expedient i exigeix a l’empresa que faci marxa enrere en les seves intencions i l’insta a asseure’s a negociar mesures no traumàtiques per a la plantilla”.

CCOO també denuncia “la mala fe per part de l’empresa en la presentació d’aquest expedient, les negociacions del qual s’han de dur a terme en unes dates en què tant part de la plantilla com del comitè d’empresa estan de vacances”.

La companyia, en la seva web, explica que el grup Kostal és una empresa multinacional d’origen alemany que s’estructura en cinc divisions industrials, amb 46 centres de treball i present en 21 països. El grup el conformen prop de 20.000 treballadors.

La planta de Kostal a Espanya està ubicada a Sentmenat, té una plantilla aproximada de 850 treballadors i es dedica al disseny, desenvolupament i industrialització de sistemes i mòduls mecatrònics per a l’automoció, treballant amb les principals marques de la Indústria automotriu (Ford, BMW, PSA, DAIMLER, etc.)

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari