Ferreras respon a Iglesias que mai ha publicat res sabent que era fals

L’exvicepresident, amb el suport de quatre mandataris llatinoamericans, retreu al president Sánchez el seu silenci sobre els àudios de Ferreras i Villarejo

Iglesias, Ferreras i Villarejo
Iglesias, Ferreras i Villarejo

El director i presentador del programa de la Sexta Al rojo vivo, Antonio García Ferreras, ha replicat l’exvicepresident del govern d’Espanya Pablo Iglesias per haver-li atribuït la difusió conscient d’informacions falses vinculades a la trama parapolicial de l’excomissari José Manuel Villarejo, i publicades pel director d’OK Diario, Eduardo Inda.

Ferreras ha obert el seu programa aquest dilluns negant categòricament l’acusació d’Iglesias. “Mai he donat una informació falsa sabent que ho és”, ha dit després que es revelessin gravacions d’una conversa entre ell i Villarejo, en la qual el director d’Al rojo vivo deia, sobre la informació d’Inda, que se’n feia ressò per bé que dubtava de la seva veracitat.

El presentador estrella de la Sexta s’ha defensat adduint que en aquella ocasió s’hi van referir a “un suposat compte” i que “el primer” que van fer va ser trucar a Iglesias. A més, ha afegit que ell mateix va explicar cara a cara a Iglesias com va ser aquella conversa amb Vilarejo.

La reacció d’Iglesias quan s’han publicat els àudios d’aquella conversa, aquest cap de setmana, ha estat qüestionar la integritat professional de Ferreras. “Un periodista fa això?”, va plantejar aquest cap de setmana al FAQs de TV3.

La informació d’Inda que va tenir ressò a Al rojo vivo atribuïa a l’aleshores líder de Podemos un compte al paradís fiscal de les Illes Granadines i el cobrament de centenars de milers d’euros del govern de Veneçuela.

Quatre mandataris llatinoamericans
Pablo Iglesias ha rebut el suport de quatre presidents llatinoamericans, Alberto Fernández (Argentina), Gabriel Boric (Xile), Gustavo Petro (Colòmbia) i Andrés Manuel López Obrador (Mèxic), que s’han pronunciat sobre aquest afer via Twitter.

L’exvicepresident ha retret al president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i a altres dirigents de l’esquerra el seu silenci sobre la revelació dels àudios de Ferreras i Villarejo. Iglesias ha vinculat aquest comportament de Sánchez a una necessitat de no quedar-se “sense opcions electorals” i l’ha contraposat amb les reaccions dels quatre mandataris llatinoamericans.

(Visited 130 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari