Feijóo inicia les visites a Catalunya

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha començat la seva gira per Catalunya. La idea va partir de la cúpula del partit a Catalunya. Van pensar que la seva figura és un atractiu per a potencials votants, i fer-lo voltar per Catalunya podia donar bona imatge a la formació i al polític de cara a la resta de l’Estat. Per vestir les visites, el PP ha organitzat trobades i reunions, que combina amb els lògics actes de partit. Feijóo vol donar el missatge que ve a Catalunya, no només a promocionar les sigles i alimentar el partit, sinó també a escoltar la societat catalana.

El problema és que les persones i col·lectius amb qui s’està trobant i amb qui li munten reunions representen només una part molt concreta de la societat catalana, sense cap veu crítica. El PP li ha buscat cites amb sectors empresarials i entitats ja properes als seus plantejaments, tant si són majoritaris a Catalunya com si suposen una minoria molt petita. Així, amb aquest model de trobades, els processos d’escolta solen tenir més per objectiu l’onanisme polític que prendre el pols real a la societat. L’estratègia és habitual en el món de la política, a gairebé tots els partits, però cada cop cala més la idea que les trobades així no serveixen perquè el polític escolti res ni ningú.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Feijóo inicia les visites a Catalunya”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.