ERC debat com clavar l’estocada final a la presidenta Laura Borràs

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)  han deixat la presidenta del Parlament, Laura Borràs, a un pas del judici per la causa que té oberta referent a la seva gestió al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes. A Junts x Cat, tanquen files al voltant de la també presidenta del partit. Però cada cop tenen més dubtes sobre com actuaran els altres partits independentistes quan Borràs hagi de seure davant del jutge.

I no van mal encaminats. Tant és així que a Esquerra Republicana asseguren en privat que ja estan debatent la manera de deixar caure Borràs, aplicant-li el reglament del Parlament que l’hauria d’obligar a deixar les seves funcions per la vinculació amb la corrupció que tenen els delictes dels quals se l’acusa.

Els republicans, però, intenten trobar com fer-ho sense que sembli que “maten” la líder del partit que és el soci ni que deixen de defensar una independentista que denuncia que la persegueixen per ser sobiranista. L’equació és complicada, i combinar aquestes dues coses serà especialment difícil amb l’argumentari de víctima de l’anticatalanisme que ja fa temps que Junts posa sobre la taula cada cop que es parla del cas de Borràs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides