Els Estopa reivindiquen la Catalunya “mestissa” a les Creus de Sant Jordi

Han fet el discurs en nom de tots els premiats i han lamentat els "debats estèrils" que no milloren la vida de la gent

Els Estopa

David i José Muñoz, els germans que conformen Estopa, han estat els protagonistes de l’entrega de les Creus de Sant Jordi celebrada aquest dilluns al Teatre Monumental de Mataró. En un discurs en català -han estat habituals les crítiques de sectors independentistes a les xarxes socials per haver premiat un grup que canta només en castellà-, els cantants han reivindicat la Catalunya “mestissa”.

Estopa han reivindicat la sanitat i l’educació públiques en el discurs d’agraïment de les Creus de Jordi 2022, que els han reconegut juntament amb personalitats i entitats com Carme Elias, els Bordegassos de Vilanova o la pastora Marina Vilalta.

David i José Manuel Muñoz han parlat en nom de les 10 entitats guardonades i han aprofitat el moment per agrair la feina de sanitaris i professors i demanar que se’ls valori: “Volem compartir aquest honor amb el col·lectiu de sanitaris que es deixen la pell per salvar-nos la vida. Reivindiquem una sanitat pública, que s’ocupa de tothom independentment de si tenim calés o no.”

En la lloança als mestres i professors, han denunciat els intents de provocar “debats estèrils que no contribueixen a millorar” la vida de la gent.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides