Rebaixa del 50% del transport públic a Barcelona des de setembre

La Generalitat s'ha compromès a complementar el descompte del 30% del Govern, segons la regidora de Mobilitat de l'ajuntament de la capital catalana

Tren de Rodalies de Catalunya (UnaiGT)
Tren de Rodalies de Catalunya (UnaiGT).

El preu del transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona es rebaixarà un 50% a partir de l’1 de setembre. La Generalitat s’ha compromès a complementar el descompte de l’executiu central, del 30%, per reduir a la meitat les modalitats de transport que depenen dels ajuntaments i de l’administració autonòmica a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), consorci interadministratiu presidit per l’executiu català i al qual estan integrats l’ajuntament de la capital catalana i l’àrea metropolitana.

La regidora de Mobilitat de l’ajuntament barceloní, Laia Bonet, ha assegurat que l’Autoritat del Transports Metropolità (ATM) va “encaminada a garantir el 50%” de la rebaixa dels bitllets de transport. Ha aclarit que, de moment, només hi ha hagut converses, però cap reunió formal.

Si la Generalitat compleix la seva paraula, aquests serien preus de les targetes d’una zona del Transport Metropolitans de Barcelona (TMB) a partir de setembre:

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides