Quina política catalana inaugura avui una cimera sobre corrupció?

La presidenta del Parlament, Laura Borràs
La presidenta del Parlament, Laura Borràs

Ni més ni menys que la presidenta del Parlament, Laura Borràs. La política inaugurarà aquest divendres la II Cimera contra la Corrupció organitzada per l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció i que es fa en compliment d’una resolució parlamentària.

“Han posat la guineu a cuidar les gallines”, afirmava un diputat de l’oposició davant la convocatòria. I és que l’acte se celebra en plena polèmica per la negativa de la presidenta del Parlament a cessar en el càrrec, després de finalitzar la instrucció de la causa en què apareix imputada pels delictes de prevaricació, malversació, frau i falsedat.

Borràs ha estat investigada per fraccionar contractes públics per beneficiar un amic, tot plegat quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes. L’actual presidenta del Parlament i també de Junts, alhora que exconsellera de Cultural i també exportàveu de Junts a Madrid, sosté que és innocent.

La presidenta del Parlament obrirà la cimera, que tindrà lloc de nou del matí a dues de la tarda a l’auditori de la Cambra catalana, amb la presidenta de l’Observatori, Itziar González.

Al respecte, Ciutadans va enviar ahir una carta a la Presidència del Parlament i a l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció en què comuniquen que descarten assistir a la II Cimera contra la Corrupció d’aquest divendres a la Cambra catalana com a rebuig de la presidenta.

(Visited 175 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Quina política catalana inaugura avui una cimera sobre corrupció?”

  1. Otres posen la GUINEU, dintre del galliner.
    Igual que va fer el expresident MAS, posan la GUINEU de conseller de Sanitat, dintre de la Sanitat Pública i la va destrui.
    Pero el expresident MAS va vendre la merda, como el Govern dels millors.
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari