Vilagrà espera que la reunió amb Bolaños concreti noves garanties per seguir negociant

La consellera de la Presidència defensa la via del diàleg per resoldre el "conflicte polític"

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

    Foto: @LauraVilagra

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha defensat la necessitat de trobar-se demà divendres amb el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, per continuar el procés de “recuperació de confiança”, i ha advertit que hi anirà amb “els deures fets”. La reunió de demà té per objectiu “abordar la preparació de la reunió entre els dos presidents i aprofundir en la concreció de noves condicions i garanties per continuar la negociació“, ha manifestat la consellera.

    En la sessió parlamentària d’aquest dijous, Vilagrà ha admès que les relacions amb l’executiu central estan en “un moment crític” arran de l’esclat del conegut com a CatalanGate, i ha mantingut la necessitat de “reforçar el procés” de negociació. “No aixecar-nos de la negociació és l’única manera de sortir-nos-en, perquè els problemes no se solucionen sols. Asseguts al sofà llepant-nos les ferides només empitjorem les coses”, ha defensat Vilagrà.

    La consellera ha assegurat que “no estem donant una nova oportunitat al govern de l’Estat, sinó a la política, al procés de negociació, que continua sent la millor via per a la resolució d’un conflicte polític”, i ha insistit en la importància que es produeixi una reunió entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president de l’executiu central, Pedro Sánchez. En aquest sentit, Vilagrà ha demanat al govern espanyol “compromisos tangibles a curt, mitjà i llarg termini”.

    (Visited 34 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari