Puigneró carrega als comuns el ‘mort’ dels Jocs d’Hivern

El vicepresident culpa d’un boicot a l’espai polític d’Ada Colau

Jordi Puigneró
Jordi Puigneró

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha considerat aquest divendres que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el seu espai polític, el dels comuns, són els “principals responsables” que el Pirineu català no aculli els Jocs Olímpics d’Hivern l’any 2030.

Puigneró, en resposta a una interpel·lació parlamentària, els ha retret que “s’han dedicat a boicotejar des de Barcelona el projecte” i ha indicat que els habitants del Pirineu decidiran què s’hi fa, i “no la senyora Colau”, a més de refermar el seu compromís amb els veïns del Pirineu perquè puguin votar en una consulta sobre els Jocs.

Marc Parés, diputat dels comuns al Parlament, ha respost al vicepresident català que l’Ajuntament de Barcelona va manifestar que donaria suport “al conjunt del país” en el projecte olímpic, i ha destacat que la iniciativa frustrada dels Jocs ha motivat 26 contractes menors per un valor de 300.000 euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.