‘El búnquer’ de Catalunya Ràdio normalitza el crit de «puta Espanya» (JUNY)

Cridar “puta Espanya” és normal al programa El búnquer, que emet Catalunya Ràdio, de dilluns a divendres, de 10 a 11 de la nit. Els oients l’utilitzen amb regularitat per presentar-se o acomiadar-se a les notes de veu que hi envien. Es tracta de notes de veu enregistrades. Per tant, que s’emetin és decisió dels responsables del programa.

El búnquer el produeix El Corral de l’humor i el presenten Lluís Jutglar (Peyu), Jair Domínguez i Neus Rossell. La temporada 2021-2022 ha costat 265.000 euros a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Al capítol del 30 de juny, Peyu i Domínguez van anunciar que estan preparant ja el programa de la temporada que ve.

Segueix llegint a: https://cutt.ly/lLiU6L8

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.