Tornarà ‘Està passant’ el setembre a TV3?

. El contracte entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Minoria Absoluta, la productora d’Està passant de TV3 encara no ha aparegut al web de la transparència d’aquesta entitat però ja s’han fet públics els contractes pels serveis de grua i pantalles de led per la propera temporada del programa.

El 23 de juny, el portal de Contractació Pública de la Generalitat va informar que l’empresa Hispart SA s’encarregarà del “lloguer de quatre pantalles de leds per al decorat per a la sisena temporada del programa Està passant amb muntatge, desmuntatge i assistència tècnica”, amb un cost de 59.750 euros. El mateix dia es va comunicar que l’empresa Poleshot oferirà el servei de grua per emetre el programa pe un cost de 69.800 euros. És a dir, abans de començar la temporada, la CCMA ja ha gastat 129.550 euros en l’Està passant de la productora de Toni Soler.

La temporada 2021-2022, el contracte entre la CCMA i Minoria Absoluta va suposar per la productora de Soler uns ingressos de 1.669.109 euros. Es va signar el 28 de juliol de 2021. Aquest any s’ha firmat abans però encara no s’ha fet públic el seu cost. Caldrà veure si la CCMA s’avé a pagar una quantitat tant elevada per un programa que no justifica aquesta despesa i si s’hi mantenen alguns col·laboradors que s’han caracteritzat per contradir amb la seva actitud la voluntat del seu nou Consell de Govern de foragitar de TV3 el insults a Espanya i el menyspreu a col·lectius minoritaris.

(Visited 480 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari