L’exdirector de Método 3 acusa Sánchez-Camacho d’ordenar la gravació de La Camarga

L'actual senadora del PP hauria demanat l'encàrrec a través d'una persona "vinculada al PSC" amb qui mantenia una "amistat"

Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

L’exdirector de l’agència de detectius Método 3, Francisco Marco, ha assegurat aquest diumenge que l’exlíder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, va ser la persona que “va ordenar” la gravació de La Camarga, la conversa que el 2010 l’actual senadora del PP va mantenir amb l’examant de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez, i que va servir per destapar els tripijocs de la família Pujol a Andorra.

En una entrevista al FAQS de TV3, Marco ha qualificat Sánchez-Camacho de “mentidera compulsiva” i ha remarcat que la “gravació era legal” perquè l’exlíder del PP sabia que la conversa s’estava enregistrant. També ha destacat que no va cobrar res per l’encàrrec perquè l’actual senadora popular va demanar el “favor” a través d’una persona “vinculada al PSC que actuava a títol personal”, algú amb qui Sánchez-Camacho mantenia una “amistat” que alguns qualifiquen de relació “sentimental”.

Marco no ha desvelat la identitat d’aquesta persona, però dos exdetectius de Método 3 ja van assenyalar l’exdiputat socialista José Zaragoza com a responsable de l’encàrrec davant del jutge de l’Audiència Nacional Manuel García-Castellón. Sánchez-Camacho sempre ha negat haver instigat aquesta gravació i ha defensat que no va tenir res a veure amb l’assumpte, però l’exdirector de l’agència de detectius ha assegurat que “existeixen múltiples proves”.

Tenim una gravació de Villarejo (José Manuel) on ella ho reconeix i una altra amb el ministre de l’Interior i Eugenio Pino. També tenim un contracte on Camacho em fa xantatge perquè no reveli informació de La Camarga”, ha afirmat Marco, que ha explicat que ja sabia que l’anaven a detenir i que dies abans que la Policia Nacional es presentés a la seu de Método 3 va poder destruir la majoria d’arxius del seu despatx.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari