El judici contra la Mesa de Roger Torrent serà del 26 al 28 d’octubre

Així ho ha anunciat el TSJC, després que decidissin apartar el president de la sala, Jesús Barrientos

Josep Costa amb el president Roger Torrent
Josep Costa amb el president Roger Torrent

El judici a Roger Torrent i la resta de membres independentistes de l’antiga mesa del Parlament –Josep Costa, Eusebi Campdepadrós i Adriana Delgado– serà finalment els dies 26, 27 i 28 d’octubre. Així ho ha comunicat aquest dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), després que la setmana passada s’ajornés la vista oral arran de la recusació del president del tribunal, Jesús María Barrientos, per manca d’imparcialitat.

Els quatre membres de la mesa s’enfronten a penes d’inhabilitació i multa per un delicte de desobediència al Tribunal Constitucional arran del debat i votació de dues propostes de resolucions l’any 2019 sobre monarquia i autodeterminació.

Concretament, la Fiscalia demana un any i vuit mesos d’inhabilitació per a Torrent, Costa i Campdepadrós, i una multa de 30.000 euros. Delgado s’enfronta a un any i quatre mesos d’inhabilitació i 24.000 euros de multa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.