Pujol evita posar la mà al foc per tota la seva família

L'expresident es mostra penedit d'haver reconegut el 2014 que tenia diners a l'estranger

Jordi Pujol
Jordi Pujol

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha evitat posar la mà al foc per tota la seva família aquest divendres, durant una entrevista concedida al programa de la Cadena SER Aquí Cuní.

“Em dol que em diguin corrupte”, ha reconegut Pujol abans d’indicar que, per a ell, el més important és que no ha cobrat mai “ni una pesseta” per beneficiar a tercers quan era president de la Generalitat, però ha respost que “no ho sé” a la pregunta de si algú de la seva família n’ha cobrat.

Pujol ha afegit que “alguna persona pot fer alguna cosa, però la veritat és que no tot ha anat prou bé, oi? Ja li ho admeto”, i ha assegurat just després que “per la gran majoria de la meva família sí que hi posaria la mà al foc“. “Ni jo, ni en general els meus fills, no hem prevaricat ni res d’això”, ha manifestat.

L’expresident, que ha negat haver estat independentista, ha dit que la seva situació “per a mi, és penosa” i s’ha mostrat penedit d’haver confessat l’any 2014 que havia tingut durant anys diners a l’estranger amagats a Hisenda.

Sobre l’acció parapolicial de la denominada operació Catalunya del Ministeri de l’Interior contra ell i la seva família, Pujol ha respost que és “clar i molt evident” que s’ha intentat perjudicar-lo a ell i el que ell representava, i que no l’ha sorprès del tot.

També ha afirmat que “visc instal·lat en el dolor (…), però, en canvi, mantinc l’esperança”, i ha defensat, citant “el catecisme”, que “s’ha de tenir paciència”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.