Junts desapareix de Balaguer després que els tres regidors s’hagin desvinculat del partit

Guifré Ricart, Laia Vilardell i Mireia Planes han estripat el seu carnet per "desavinences" amb la direcció

Guifré Ricart, Laia Vilardell i Mireia Planes

Foto: Paeria de Balaguer

Junts per Catalunya s’ha quedat sense representació a Balaguer (la Noguera) després que els seus tres regidors de la Paeria, Guifré Ricart, Laia Vilardell i Mireia Planes, hagin decidit estripar el seu carnet de la formació per “desavinences” amb la direcció del partit. “Ens hem quedat sense representació a la Paeria de Balaguer”, admet Junts en un comunicat, en el qual explica que els regidors han mostrat el seu malestar per l’elecció de Gemma Trilla com a candidata a les eleccions municipals.

Ricart va presentar-se a les primàries per ser el candidat de la formació, però el comitè del partit va escollir Gemma Trilla -avalada per les bases- sense traslladar a la militància la proposta del regidor. Ricart considera que la decisió es va prendre a dit i tant ell com Vilardell i Planes volen marxar de la formació el maig de l’any que ve, enmig de la campanya de les eleccions municipals.

Els tres regidors han parlat també de discrepàncies amb la línia política del partit, un fet que la formació ha reconegut assenyalant que la relació amb els paers no era la desitjable i que les darreres votacions als plens no han estat consensuades amb el partit. De fet, els regidors van aprovar els pressupostos municipals amb els nou representants d’ERC tot i el desacord de Junts.

Ricart, Vilardell i Planes continuaran com a paers de la capital de la Noguera a títol personal, encara que oficialment seguiran sent representants de Junts fins que acabi la legislatura.

(Visited 240 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari