El Barcelona Beach Festival, sense llicència a 24 hores dels concerts previstos

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs denega la llicència a la promotora perquè no ha realitzat un tràmit indispensable amb la Generalitat

Cartell del BBF 2022
Cartell del BBF 2022

El Barcelona Beach Festival (BBF) no compta amb el permís de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per celebrar la seva edició d’enguany, que havia de començar aquest dissabte a la platja del Fòrum.

El motiu de la denegació de la llicència, segons ha explicat el consistori aquest divendres, és que l’empresa promotora de l’esdeveniment, Live Nation, no ha acreditat l’obtenció de l’informe vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat.

L’Ajuntament de Sant Adrià ha detallat que Live Nation va aportar fora de termini la documentació necessària per aconseguir aquest informe i que, no obstant això, el consistori va traslladar a Generalitat igualment la petició, que va ser denegada. El termini de quinze dies hàbils es va exhaurir aquest 10 de juny.

El festival, que preveia celebrar enguany la seva setena edició, havia publicat missatges aquest mateix divendres en els seus perfils de les xarxes socials convocant els interessats a assistir-hi perquè obtinguessin la polsera amb antelació. Els preus de l’entrada oscil·len entre els 84 euros de l’accés general i els 567 de l’entrada VIP.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari