Detingut un home per violar i retenir cinc dies una dona en un pis de Barcelona

La víctima exercia la prostitució al domicili, no podia sortir al carrer i gairebé no li donaven menjar

  Manilles dels Mossos d'Esquadra

  Foto: @mossos

  Els Mossos d’Esquadra han detingut la matinada d’aquest dilluns un home de 49 anys acusat d’agredir sexualment i de retenir una dona en un pis del districte de Nou Barris (Barcelona). Segons ha publicat El País, la víctima ha explicat a la policia que portava des del passat 22 de juny tancada al domicili on es prostituia, i que l’home que la custodiava l’havia agredit sexualment.

  Els agents van presentar-se a l’habitatge, al carrer Fabra i Puig, després que un veí truqués alertant que escoltava els crits d’una dona demanant ajuda en uns baixos i, quan la patrulla va arribar al domicili, la dona els va explicar que feia gairebé una setmana que estava retinguda sense poder sortir del pis on oferia serveis sexuals. Segons l’atestat, avançat per El Caso, la víctima ha afirmat als Mossos que no té cap relació sentimental amb l’home que la vigilava, que aquest la controlava molt i que no la deixava sortir ni a comprar menjar, el qual li donaven amb comptagotes.

  El dia abans de la discussió que va causar la intervenció policial, el vigilant de la dona va manifestar el seu desig de mantenir relacions sexuals amb ella sense pagar i, malgrat que la dona va negar-se, davant l’actitud agressiva de l’home, va acabar cedint contra la seva voluntat. La víctima també ha relatat als agents que el vigilant es quedava tots els diners que guanyava amb els serveis sexuals  i que la propietària del pis l’obligava a subministrar cocaïna als seus clients.

  La dona ha manifestat que era reticent a denunciar la seva situació perquè ella mateixa havia decidit prostituir-se, i actualment està sent atesa pels serveis socials municipals, a l’espera que presenti una demanda. A l’home detingut se li imputen els presumptes delictes d’agressió sexual, retenció il·legal i coaccions a la prostitució, però no es descarten més detencions ja que els Mossos mantenen oberta la investigació per tractar de localitzar la propietària del pis i aclarir la seva relació amb la dona retinguda.

  (Visited 69 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari